Vergroot in 10 stappen je online zichtbaarheid en werf meer doelklanten!

Wil je graag zelf aan je website werken voor meer online resultaat?

  • Meer naamsbekendheid
    Leer gebruiksvriendelijk tekst en afbeeldingen plaatsen, ook in het juiste formaat voor het delen via social media. Laat je kennis en expertise zien en vergroot je online naamsbekendheid.
  • Betere vindbaarheid in Google
    Website teksten zijn belangrijk voor de vindbaarheid door je doelklant in Google, maar daarnaast zijn er nog andere punten in Joomla die je zelf kan optimaliseren voor de zoekmachines.
  • Nieuwe handige Joomla opties
    Regelmatig komt er een nieuwe Joomla versie uit en wordt de handleiding up-to-date gehouden met gebruiksvriendelijke nieuwe opties waarmee het beheren van een Joomla website nog eenvoudiger wordt.

Dat hoef je niet alleen te doen!

Meld je aan en ontvang direct de handleiding met 10 stappen waar je zelf mee aan de slag kan en maximaal 1x in de maand een vrijblijvende uitnodiging om online samen aan je website te werken. Tijdens een korte webinar bespreken we één onderwerp over het gebruiksvriendelijk opzetten, onderhouden of optimaliseren van een Joomla website met ruimte voor eigen vragen. Daarnaast ontvang je ook een uitnodiging voor gratis toegang tot een besloten website met meer tips en een forum waar je vragen kan stellen.

Joomla Cursussen gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je per e-mail te informeren. Geef hieronder aan waarin je geïnteresseerd bent:Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je gegevens aanpassen of je uitschrijven door op de betreffende links te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Of door contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door te klikken op de button "Aanmelden", stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.