Skip to main content

Colofon

Deze website is gemaakt door en onderdeel van Web-effect,
Joomla specialist in Dordrecht voor webdesign, online ondernemen, Joomla onderhoud en Joomla trainingen.

Correspondentie Adres

Web-effect
T.a.v. Anja Hage
Couperusstraat 33
3319 RB Dordrecht

Overige informatie

Web-effect is als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 24414452
BTW: NL002027683B21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op deze website worden foto's gebruikt onder de volgende licenties: PexelsPixabay en Unsplash

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze website. Wij zijn als dienstverleners niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of om te zoeken naar bewijzen die wijzen op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of om het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke overtreding van de wet. Illegale inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. We hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen we niet garanderen voor die inhoud. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites werden gecontroleerd op mogelijke overtredingen van de wet op het moment dat de koppeling tot stand kwam. Illegale inhoud werd niet gedetecteerd op het moment dat wij een link op onze website plaastten. Een permanente monitoring van de inhoud van gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er sprake is van een overtreding van de wet. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Copyright

De door de aanbieders op deze websites gepubliceerde inhoud en compilaties zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Reproductie, bewerking, verspreiding alsmede het gebruik op welke wijze dan ook buiten de grenzen van het auteursrecht behoeven de schriftelijke toestemming van de auteur of de maker. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan voor privégebruik. Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden.

Auteursrechtwetten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud op deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site zijn als zodanig aangegeven. Indien u echter schendingen van het auteursrecht constateert, verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.