Professionele Joomla trainers

Anja Hage

Joomla specialist sinds 2007

Anja heeft sinds 2002 ervaring in het ontwikkelen van professionele websites. In 2007 is ze haar eigen bedrijf Web-effect gestart en sindsdien gebruikt ze Joomla als basis voor effectieve websites die goed vindbaar zijn voor de doelgroep, gebruiksvriendelijk zijn en voor de nodige conversies zorgen.

Daarnaast deelt Anja graag haar Joomla! passie en kennis door middel van diverse Joomla cursussen en presentaties op de Joomla!dagen of een Joomla gebruikersgroep avond.


Sander Potjer

Joomla specialist sinds 2005

De passie voor Joomla begon voor Sander Potjer in 2005 met het bouwen van een site voor zijn sloeproeiteam. Hij was direct onder de indruk van Joomla en de community eromheen. Al snel raakte hij zelf betrokken en heeft hij samen met anderen JoomlaCommunity.eu en de Nederlandse Joomla gebruikersgroepen opgezet.

© Web-effect website

De naam Joomla!® en het logo mogen worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters. Joomla! cursussen is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.