Skip to main content

Haal het maximale uit Joomla!

Wij verzorgen diverse Joomla cursussen en workshops, ook online. Op alle niveaus, van eindgebruiker tot ontwikkelaar. Voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker. De trainingen zijn praktisch, het geleerde is direct toe te passen en zorgt voor snel resultaat.

Onze trainers zijn Joomla experts en staan borg voor kwaliteit, veel leren in een korte tijd!

Je kunt Joomla op verschillende niveaus gebruiken, zoals:

  • eindgebruiker, beheerder, die alleen de inhoud aanpast
  • website-bouwer, die gebruik maakt van bestaande bouwstenen
  • templatemaker, die vormgeving op maat maakt
  • extensie-ontwikkelaar, die specifieke functionaliteit levert

Al deze verschillende invalshoeken vereisen bepaalde vaardigheden en kennis. Die dragen wij over in onze trainingen. Dat is efficiënter dan alles zelf uitzoeken: we wijzen de weg in het doolhof van informatie. Om snel zelf aan de slag te gaan.

Aanbod Joomla cursussen

Basiscursus website maken

Leer tijdens deze cursus snel en eenvoudig een professionele website maken en bespaar veel tijd.

Wil je graag zelf een nieuwe website leren bouwen en onderhouden, maar niet teveel tijd verliezen met experimenteren en het zelf uitzoeken op internet? Wil je het gelijk goed aanpakken met de basis voor een professionele en gebruiksvriendelijke website (ook op tablet en mobiel) die goed gevonden wordt door de doelgroep?

Aanbod Joomla workshops

Leer snel en gemakkelijk een Joomla website beheren en uitbreiden. Bespaar tijd, geld en trek meer ideale klanten aan.

Leer je online zichtbaarheid als specialist vergroten en je website beter vindbaar maken voor doelklanten.

Agenda

Op dit moment zijn we het aanbod en inhoud van trainingen aan het vernieuwen voor Joomla 5.

Meld je aan als je graag op de hoogte wil blijven van het nieuwe aanbod.

 

 

Gratis mini training

Wil je eerst graag kennis maken met Joomla en in duidelijke stappen leren hoe je de basis voor een website kan opzetten? Start vandaag nog met de 5 gratis proeflessen en maak een Jumpstart met Joomla!

De proeflessen bestaan uit tekst, korte video's en 10 oefeningen. Ook krijg je een aanvullende handleiding basis Joomla 5 onderhouden en toegang tot een forum waar je vragen over de lessen kan stellen.

Op dit moment zijn we de inhoud aan het vernieuwen, binnenkort is het weer mogelijk om aan te melden voor de proeflessen.

Wat is Joomla?

Joomla! is een Content Management System (CMS), waarmee de inhoud van websites beheerd kan worden zonder kennis van de onderliggende techniek. Zowel geschikt voor uitgebreide web-applicaties als voor eenvoudige websites. Joomla! is open source software, dat wil zeggen: het is door iedereen vrij te gebruiken. Je kunt het geheel aan je eigen wensen en eisen aanpassen.

Door middel van templates (sjablonen) kun je eenzelfde inhoud geheel anders vormgeven. Je kunt zelf templates maken. Er zijn veel kant-en-klare templates, gratis of via een abonnement op een template-club.

Er bestaan ook veel extensies (uitbreidingen) voor Joomla! op dit moment al meer dan 5500. Voor specifieke doeleinden, zoals gastenboek, fotogalleries, webshops, etc. De meeste zijn gratis te gebruiken, voor een aantal wordt een kleine vergoeding gevraagd. Joomla! is gebouwd met een eigen PHP-framework, waarvan je gebruik kunt maken bij het zelf bouwen van extensies.

Joomla! heeft een grote wereldwijde community. Voor ondersteuning en voor uitgebreide documentatie in de vorm van boeken, online artikelen en video’s. Meer informatie vind je op de Nederlandse Joomla Community.

Joomla Community

JoomlaCommunity is een Nederlandstalige Joomla community website voor en door de Nederlandse en Belgische community. Het is de plaats voor het laatste Joomla nieuws en een behulpzaam forum om je vragen te stellen.

Joomla Support

Heb je een specifieke vraag over Joomla cursussen? Wil je graag persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op via 078-6228104 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..