Joomla tips

Presentatie Joomla user group Vlaanderen

Op zaterdag 18 oktober was ik uitgenodigd bij Joomla user group Vlaanderen in Antwerpen om een presentatie te geven over Joomla zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Analytics. Ik ben al bij verschillende gebruikersgroepen in Nederland op bezoek geweest en presentaties gegeven, maar dit was de eerste keer in Vlaanderen.

Erg leuk om te zien hoe deze gebruikersgroep actief georganiseerd en bezocht wordt (toch zeker 15 bezoekers op zaterdagochtend vroeg!) en om nog meer mensen uit de Joomla community te leren kennen.

Wil je graag meer over Joomla leren of je eigen Joomla kennis delen? Bezoek dan ook eens een gebruikersgroep! Een overzicht kun je vinden op JoomlaCommunity.Presentatie Joomla 3 SEO en Google AnalyticsPresentatie Joomla user group Vlaanderen

Meest gelezen

Gratis online mini training Jumpstart met Joomla

Wil je graag in duidelijke stappen leren hoe je de basis voor een website kan opzetten?
Maak dan een Jumpstart met Joomla en start vandaag nog met de 5 gratis proeflessen.

Op dit moment zijn we het aanbod en inhoud van trainingen aan het vernieuwen.

Meld je aan als je graag op de hoogte wil blijven van het nieuwe aanbod.

Het is wel mogelijk om direct zelf aan de slag te gaan met de gratis handleiding basis Joomla 3 onderhouden en de gratis online mini training Jumpstart met Joomla!

Binnenkort ook voor de nieuwste versie Joomla 4.

 

© Web-effect website

De naam Joomla!® en het logo mogen worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters. Joomla! cursussen is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.